technisch talent vrouw in industriële hal

Internationaal technisch talent voor uw bedrijf

Als er één ding cruciaal is voor een bedrijf, dan zijn het wel de mensen die zich inzetten voor het succes ervan. Op zoek naar de beste professionals in uw vakgebied? wijhebbenzewel.nl.

Vraagt ​​u zich af waarom u een professionele recruiter zou moeten inhuren in plaats van zelf te zoeken naar technisch talent? Voordelen van het inschakelen van een recruiter zijn er in veelvoud. Het gaat niet alleen om tijdwinst en dus kostenbesparing, maar om het vinden van de beste kandidaat voor de functie. Wij nemen het gehele wervingstraject voor u uit handen van het beoordelen van de Cv’s, sollicitatiegesprekken voeren en contact houden met kandidaten in ons netwerk. En zo krijgt u alleen het meest gekwalificeerde technisch talent aangeboden voor uw bedrijf.

Bij wijhebbenzewel.nl helpen we u bij het vinden en aannemen van top technisch talent in vier eenvoudige stappen:

Stap 1: We bouwen een goede relatie op met onze opdrachtgever

We bespreken in het eerste contact uw vacature en uw doelstellingen zodat we onze kandidaten effectief af kunnen stemmen op uw functieomschrijving. Omdat onze diensten voor elke klant op maat worden gemaakt, telt elk klein detail. Als we eenmaal weten naar wie u op zoek bent, zijn we klaar voor de volgende stap.

Stap 2: We beginnen met zoeken

We beginnen door gebruik te maken van de grote pool van kandidaten in ons database en netwerk. We begrijpen de Nederlandse arbeidsmarkt en weten daardoor de juiste mensen aan te trekken. We ontvangen dagelijks vele Cv’s van meertalig technisch personeel uit Nederland en overige EU landen. Wijhebbenzewel.nl vormt een brug tussen top talent en top bedrijven in binnen- en buitenland.

Stap 3: We screenen en bereiden de kandidaten voor

Zodra we de technische medewerker hebben gevonden die aan uw criteria voldoet,  screenen en kwalificeren we de kandidaten zorgvuldig voor uw shortlist. We testen hun taalkennis en houden daarbij rekening met uw bedrijfsdoelstellingen. We stellen u alleen voor aan kandidaten die uw vacature waard zijn.

Stap 4: We matchen u met een shortlist van het beste technisch personeel

Dit is de laatste stap in onze wervingsprocedure. We houden tijdens het sollicitatieproces contact met u en onze kandidaten en zorgen we ervoor dat het proces goed verloopt. U wilt resultaten. Ongeacht het type talent dat uw organisatie nodig heeft, bij wijhebbenzewel.nl stoppen we pas als u precies de nieuwe medewerker heeft die u nodig heeft voor uw bedrijf.

Als u een moeilijk vervulbare vacature hebt, kunt u ons daar alles over vertellen in ons contactformulier. Heeft u liever telefonisch contact? Dan kunt u uw talent behoeften bespreken op +31 (0)40 240 5234.

Bouw, Chemie, Civiele en Infra Techniek, Duurzame Energie, Elektrotechniek, Industrieel, Installatietechniek, Logistiek, Machinebouw, Mechanical, Mechatronics, PLC, Productiemedewerker, SCADA, Werktuigbouwkunde

Geef een antwoord