man ervaren technisch personeel industrie bij lopende band

Op zoek naar ervaren technisch personeel? Schakel een internationaal recruitmentbureau in!

Overweegt u als werkgever een internationaal recruitmentbureau in te zetten bij het aannemen van ervaren technisch personeel? Ontdek hier waarom het een geweldig idee is!

Marktkennis

Onze recruiters houden vinger aan de pols van wat er in de Nederlandse technische arbeidsmarkt gebeurt. Ze kennen het beschikbare talent, weten waar ze zijn en hoe ze contact met hen kunnen opnemen, de salaris tarieven, carrière verwachtingen, beschikbare vaardigheden en de huidige complexiteit van het aannemen van ervaren technisch personeel. Wanneer andere bedrijven moeite hebben om dezelfde mensen als u te vinden, is het tijd om te kijken naar een betere oplossingen: meertalig ervaren technisch personeel uit het buitenland. Wij hebben ze namelijk wel. Wij zijn uw ogen en oren in de internationale arbeidsmarkt.

Internationaal Netwerk

Op de Nederlandse arbeidsmarkt zijn sommige kandidaten moeilijk te vinden. Ze kunnen passief of ze kunnen selectief zijn. Als ze niet reageren op vacatures, zichzelf niet zien als onderdeel van uw ‘talentenpool’ en het te druk hebben om fulltime te zoeken, en dan is de kans groot dat u nooit kennis met ze zult maken. Zelfs als ze momenteel niet actief op zoek naar een baan zijn, is de kans groot dat wij weten wie ze zijn en hoe we hen kunnen bereiken. Bij wijhebbenzewel.nl beschikken over een groot netwerk en kunnen u in contact te brengen met kandidaten die beschikken over de juiste vaardigheden en ervaring voor uw organisatie.

Budget & middelen

Bij de meeste bedrijven is er vaak onvoldoende tijd, personeel of budget voor het uitvoeren van een grondig selectieproces. Ze beschikken vaak wel over een budget voor bemiddelingskosten. Het is dus vaak gemakkelijker voor HR-managers om een shortlist te ontvangen en naar aanleiding daarvan de kandidaten te interviewen. Elk onder druk gezet HR- team kan profiteren van het internationale bereik en het netwerk van wijhebbenzewel.nl

Kandidaten geen sollicitanten

Veel werving is gericht op het aantrekken van sollicitanten, of ze nu reageren op een advertentie, solliciteren op een vacature, job board of via uw website. Veel van deze mensen passen waarschijnlijk niet goed bij de functie en daarom zal u veel tijd moeten investeren in het filteren, beoordelen en matchen van sollicitanten. Werken met wijhebbenzewel.nl betekend dat u alleen meertalig ervaren technisch personeel aangeboden krijgt dat vooraf door ons is gescreend, getest en zodoende ook voldoet aan alle criteria die u bij ons heeft aangeleverd. Kortom, kandidaten die het overwegen en interviewen zeker waard zijn.

Als u op zoek bent naar ervaren technisch personeel, kunt u ons daar alles over vertellen in ons contactformulier. Heeft u liever telefonisch contact? Dan kunt u uw talent behoeften bespreken op +31 (0)40 240 5234

Bouw, Chemie, Civiele en Infra Techniek, Duurzame Energie, Elektrotechniek, Industrieel, Installatietechniek, Logistiek, Machinebouw, Mechanical, Mechatronics, PLC, Productiemedewerker, SCADA, Werktuigbouwkunde

Geef een antwoord